دانشگاه آزاد برلین شرایط تحصیل رایگان در رشته های پزشکی و مهندسی
دانشگاه آزاد برلین در سال ۱۹۴۸ توسط اساتید و دانشجویان، در پاسخ به آزار و شکنجه دانشجویانی که در دانشگاه Unter den Linden که در آن زمان در بخش شوروی شهر تقسیم شده بود، به انتقاد از سیستم پرداختند، تأسیس شد. ایده تاسیس یک دانشگاه آزاد در جامعه بین المللی حمایت گسترده ای از جمله حمایت مالی پیدا کرد. این سرازیر شدن کمک ها به هموار کردن راه برای تبدیل شدن دانشگاه فری به دانشگاهی با شهرت بین المللی برجسته کمک کرد.
اصول آزادی و بین المللی از آن زمان تاکنون هدایت دانشگاه را بر عهده داشته است. از زمان تأسیس دانشگاه، در دسامبر ۱۹۴۸، اخلاق دانشگاهی دانشگاه برلین همواره با سه ارزش تعریف شده است: حقیقت، عدالت و آزادی.
در سال ۲۰۰۷، دانشگاه آزاد برلین در ابتکار عالی که به طور مشترک توسط دولت فدرال آلمان و دولت های ایالت های فدرال حمایت می شود، انتخاب شد. این دانشگاه یکی از ۹ دانشگاه آلمانی بود که در هر سه رشته کمک مالی موفق به دریافت امتیاز شد، گامی که دانشگاه را قادر ساخت تا موقعیت خود را به عنوان یک “دانشگاه شبکه بین المللی” مستحکم کند و بیشتر گسترش دهد. در سال ۲۰۱۲ در دور دوم بودجه ابتکار تعالی، دوباره انتخاب شد و یکی از یازده دانشگاه برتر آلمان شد.
در سال ۲۰۱۸، سه دانشگاه بزرگ برلین – دانشگاه آزاد برلین، دانشگاه هومبولت زو برلین، و دانشگاه فنی برلین – به همراه Charité دانشگاه شاریته برلین اتحاد دانشگاه برلین را تشکیل دادند تا چارچوبی نهادی برای همکاری خود ایجاد کنند. برای اطلاع از شرایط تحصیل پزشکی در دانشگاه پزشکی شاریته برلین کلیک کنید.
در ادامه بخوانید:
رنکینگ
دانشکده ها و رشته های تحصیلی
مدارک لازم برای پذیرش
ددلاین اپلای
زبان تحصیل
کلاس های زبان آلمانی
پزشکی رایگان دانشگاه آزاد برلین
بورسیه های دانشگاه آزاد برلین
کتابخانه
خوابگاه
امکان کار حین تحصیل
در این مقاله به سوالات شما در خصوص تحصیل در این دانشگاه پاسخ خواهیم داد: تحصیل رایگان در آلمان به چه صورتی است؟ زبان تحصیل در دانشگاه آزاد برلین چیست؟ تحصیل پزشکی دانشگاه آزاد برلین چگونه است؟ دانشگاه برلین مورد تایید است یا نه؟ رنکینگ دانشگاه آزاد برلین چیست؟ دانشگاه آزاد برلین خوابگاه دارد یا نه؟ امکان کار حین تحصیل در آلمان وجود دارد؟ هزینه خوابگاه دانشگاه برلین چقدر است؟ شرایط تحصیل پزشکی و دندان پزشکی دانشگاه برلین آلمان چیست؟ مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان چیست؟
سایت دانشگاه آزاد برلین برای دریافت اطلاعات بیشتر
رنکینگ
دانشگاه آزاد برلین یکی از ۵ دانشگاه برتر آلمان و در رتبه ی ۱۲۷ جهانی در سال ۲۰۲۲ بر اساس رتبه بندی QS، و در رتبه ی ۸۳ جهانی در سال ۲۰۲۲، بر اساس رتبه بندی تایمز و یکی از ۱۱ دانشگاه برتر در لیست “برترین دانشگاه های قدیمی آلمان” است.
دانشگاه آزاد برلین جزو دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت و علوم ایران می باشد. بنابراین شما بدون هیچ نگرانی می توانید در رشته پزشکی دانشگاه برلین تحصیل کنید و به ایران برگردید. مدرک این دانشگاه در ایران معتبر است و شما قادر به انجام کار بالینی و اشتغال در ایران خواهید بود.
برای اطلاع از لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در آلمان کلیک کنید. همچنین اگر قصد دارید در رشته های مهندسی در آلمان تحصیل کنید، لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در آلمان را حتما مطالعه کنید.
دانشکده ها و رشته های تحصیلی
برای تحصیل در آلمان شما ابتدا باید پذیرش دوره کالج آلمان را بگیرید که با کلیک روی لینک آبی می توانید اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید. دانشکده های دانشگاه آزاد برلین به شرح زیر هستند:
- دانشکده ی زیست شناسی، شیمی و داروسازی
- دانشکده ی زمین شناسی
- دانشکده ی آموزش و روانشناسی
- دانشکده ی تاریخ و مطالعات فرهنگی
- دانشکده ی حقوق
- دانشکده ی ریاضیات و کامپیوتر
- دانشکده ی فلسفه و علوم انسانی
- دانشکده ی فیزیک
- دانشکده ی علوم سیاسی و اجتماعی
- دانشکده ی دامپزشکی
- دانشکده ی تجارت و علوم اقتصاد
- دانشکده ی پزشکی: Charite- دانشکده ی پزشکی برلین (برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید).
مدارک لازم برای پذیرش
برای دریافت پذیرش در آلمان نیاز هست که مدارک زیر را به طور کامل برای ما ارسال کنید تا بتوانیم برای سالتحصیلی جدید، پذیرش تان را قطعی کنیم. برای پذیرش در دانشگاه آزاد برلین باید مدارک زیر را به طور رسمی و ترجمه شده ارائه کنید:
دیپلم
ریز نمرات دیپلم
پاسپورت
مدرک زبان آلمانی
برای دریافت یک جلسه مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه ABCezam، شماره تان را برای ما بنویسید. پس از دریافت نامه پذیرش در دانشگاه باید اقدام به اخذ ویزا نمایید. شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان را در وبسایت ما ببینید.
ددلاین اپلای
برای دریافت پذیرش از دانشگاه آزاد برلین باید در تایم های مشخص این دانشگاه، اقدام کنید. مقاله ما درباره صفر تا صد پذیرش در آلمان را مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری درباره بهترین زمان اپلای به دانشگاه های آلمان را ببینید.
- ددلاین ثبت نام ترم زمستان(برای تمامی رشته ها): ۱۵ جولای
- ددلاین ثبت نام ترم تابستان( برای تمامی رشته ها): ۱۵ ژانویه
زبان تحصیل
شاید همانطور که اطلاع دارید، برای تحصیل رایگان در آلمان، باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید. دولت آلمان از این راه برای جذب دانشجو و ترویج زبان خود استفاده کرده تا دانشجویان سایر کشورها امکان تحصیل رایگان در آلمان را داشته باشند. دانشگاه آزاد برلین نیز به همین صورت پذیرش رایگان دارد و زبان اصلی تحصیل در آن، آلمانی است.
کلاس های زبان آلمانی
موسسه ABCezam با سابقه ۱۵ ساله در زمینه اعزام دانشجو به خارج از کشور و جزو موسسات دارای مجوز رسمی اعزام دانشجو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. موسسه ما برای تسهیل فرایند پذیرش شما در آلمان، کلاس های زبان آلمانی برگزار می کند تا شما بتوانید با داشتن مدرک زبان آلمانی به صورت رایگان در آلمان درس بخوانید. برای اطلاع از شهریه کلاس ها و سایر اطلاعات با ما در ارتباط باشید.
پزشکی رایگان دانشگاه آزاد برلین
تحصیل پزشکی به زبان آلمانی در دانشگاه آزاد برلین به صورت رایگان می باشد. یعنی شما با یادگیری زبان آلمانی از کلیه هزینه های تحصیلی معاف خواهید شد و می توانید بدون پرداخت کمترین هزینه، درس بخوانید. البته هزینه های زندگی را باید پرداخت کنید که شامل هزینه های خورد و خوراک، اجاره خوابگاه، حمل و نقل، بیمه و … می باشد. اگر از بورسیه های زیر استفاده کنید، می توانید کمک هزینه هایی هم برای زندگی دریافت کنید و هزینه های زندگی تان نیز به صورت رایگان باشد.
بورسیه ها
با دریافت بورسیه ویژه ارائه شده از طرف دانشگاه آزاد برلین، شما علاوه بر اینکه می توانید هزینه های زندگی تان را پرداخت کنید، حتی می توانید پس انداز داشته باشید.
بورسیه تحصیلی Deutschlandstipendium دانشجویان برتر و مستعد از تمام ملیتها، به پاس ارزشمندی شان واجد دریافت این بورسیه هستند. قابل ذکر است که این بورسیه مختص ترم زمستان است و حداقل دو نیمسال به دانشجو پرداخت میشود. ارزش این بورسیه ۳۰۰ یورو است.
بورسیه تحصیلی Elsa-Neumann متعلق به دانشجویان و محققان مقطع دکتری است تا به اتمام فرایند پایان نامه آنها سرعت بخشد. ارزش این بورسیه ماهانه ۱۳۵۰ یورو به اضافه ۱۰۰ یورو برای ملزومات اجرای پژوهش است.
بورسیه تحصیلی DAAD برای تمامی مقاطع تحصیلی بوده و سالانه ۱۰,۰۰۰ دانشجو را پوشش میدهد. دانشجویانی که عملکرد تحصیلی بالا و انگیزه بالا داشته باشند، این بورسیه به آنها تعلق می گیرد. ارزش این بورسیه ۸۵۰ تا ۲۱۵۰ یورو است.
خوابگاه
هزینه های زندگی در برلین بر اساس نیازهای شخصی دانشجو متغیر است. شما باید حدودا ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو در ماه بپردازید.
Studentenwerk: دانشجویان در برلین با استفاده از یک سازمان مستقل(the studentenwerk Berlin) به جای خود دانشگاه اقامت می گزینند.
خوابگاه Goerzalle: اتاق های تک خوابه، ۲۴۰ یورو به ازای ۱ ماه
خوابگاه Halbauer Weg: اتاق های تک خوابه، ۲۱۰ یورو به ازای ۱ ماه
Studentendorf Schlachtensee: در جنوب غربی برلین واقع شده است. فروشگاه مواد غذایی و رستوران در نزدیکی این مرکز وجود دارند.
اتاق های تک نفره در آپارتمان مشترک: اتاق های مبله با تمامی وسایل مورد نیاز، در هر آپارتمان ۵ دانشجو در اتاق های مجزا با سالن عمومی مشترک به همراه تلویزیون، سرویس بهداشتی و…
اتاق های تک نفره((Classic,Comfort: اتاق های مبله با تمامی وسایل مورد نیاز ، آشپزخانه مشترک با حداکثر ۷ دانشجوی دیگر.
کتابخانه
دانشگاه آزاد برلین دارای بهترین و زیباترین کتابخانه ها هستند که برای تمامی دانشکده ها به طور مجزا تاسیس شده اند. معماری و همچنین امکانات این کتابخانه ها به قدری مدرن و پیشرفته هستند که شما را مجذوب خودشان می کنند. مثل کتابخانه مکزی، کتابخانه حقوق، کتابخانه اقتصاد و … .
کتابخانه دانشگاه که در چهارده مکان مختلف در سراسر پردیس نمایندگی دارد، اطلاعات، ادبیات و خدماتی را که برای تحقیق، آموزش و مطالعه مؤثر نیاز دارند، به اعضای Freie Universität Berlin ارائه می دهد. این کتابخانه فضاهای فیزیکی و مجازی را برای تبادل افکار و ایده ها، ترویج یادگیری و تسهیل ارتباطات فراهم می کند. همچنین دسترسی قابل اعتماد به داده ها، اطلاعات و دانش را فراهم می کند.
به عنوان مثال، از طریق هفت میلیون دارایی فردی (کتاب، کتاب الکترونیکی، مجلات، پایگاههای اطلاعاتی و غیره) و سیستم های مرکزی مانند پرتال کتابخانه Primo و مخزن نهادی Refubium.
امکان کار حین تحصیل
معمولاً در ترمهای اول تحصیل در دانشگاه آزاد برلین، امکان داشتن کار دانشجویی وجود ندارد؛ اما از ترمهای بعد با تسلط بیشتر به زبان و داشتن مهارت، امکان ۱۲۰ روز کار در ایام تعطیلی بین ترمها به صورت تماموقت و ۲۴۰ روز در طول ترم به صورت پارهوقت وجود دارد.
همچنین دستمزد کار در آلمان ساعتی ۸ تا ۱۲ یورو است که بخشی از هزینههای زندگی را پوشش میدهد. شایان ذکر است که همراه دانشجو نیز میتواند بهطور قانونی در این کشور مشغول به کار شود.